EVERY DONATION IS WELCOME

On behalf of all the young musical talents, thank you.

Bent u enthousiast over Klassiek op het Amstelveld en vindt u dat dit festival niet meer is weg te denken uit Amsterdam? Help ons dan om kansen te bieden aan jong talent en gratis optredens door (inter)nationale musici mogelijk te maken. Doe een donatie of word Vriend van Klassiek op het Amstelveld. Uw bijdrage helpt.

Eenmalige gift
U kunt ons steunen via het rekeningnummer NL89 RABO 0179 950428 t.n.v. Stichting Musica Omnia Vincit. 

Elke bijdrage, klein of groot, is van harte welkom!
Uw gift aftrekken van de belasting ?

Word Vriend van Klassiek op het Amstelveld
Wilt u Klassiek op het Amstelveld zekerheid bieden voor de toekomst? Overweegt u dan een driejarige bijdrage. In dat geval is uw gift zonder beperkingen aftrekbaar van de belasting. Al voor een bedrag van € 100,- per jaar bent u Vriend van Klassiek op het Amstelveld. 

Overweegt u een periodieke gift, stuur een e-mail naar marcha@klassiekophetamstelveld.nl

Sponsoren
Bedrijven kunnen als sponsor hun naam verbinden aan Klassiek op het Amstelveld. Wilt u een of meerdere acts sponsoren en uw naam verbinden aan een van onze artiesten? Of wilt u namens uw bedrijf een van onze muzikale workshops aanbieden aan kinderen? We nodigen u uit om contact met ons op te nemen om te praten over de mogelijkheden.

 

[fts_facebook type=page id=723416637678214 access_token=EAAP9hArvboQBAKAVxP4n5ZB3ntOfiPgf0JQUTw3Mp0CEUPwZCRcOs3fpFCAn2teRb315MmL7JxQZBZAEjnkmBTvI1mFIapv1zKNJyOa1FWbHaK0Dqv5xgypbRQTex1X3cXTZBZB7RMGSHIrBlfE9Ff7OL3BI6ZCn6OHZAARWXuoXGAZDZD posts=1 description=no posts_displayed=page_only]

Volg ons op Facebook en Instagram