EVERY DONATION IS WELCOME

On behalf of all the young musical talents, thank you.

Bent u enthousiast over Klassiek op het Amstelveld en vindt u dat dit festival niet meer is weg te denken uit Amsterdam? Help ons dan om kansen te bieden aan jong talent en gratis optredens door (inter)nationale musici mogelijk te maken. Doe een donatie of word Vriend van Klassiek op het Amstelveld. Uw bijdrage helpt.

Eenmalige gift
U kunt ons steunen via het rekeningnummer NL89 RABO 0179 950428 t.n.v. Stichting Musica Omnia Vincit. 

Elke bijdrage, klein of groot, is van harte welkom!
Uw gift aftrekken van de belasting ?

Word Vriend van Klassiek op het Amstelveld
Wilt u Klassiek op het Amstelveld zekerheid bieden voor de toekomst? Overweegt u dan een driejarige bijdrage. In dat geval is uw gift zonder beperkingen aftrekbaar van de belasting. Al voor een bedrag van € 100,- per jaar bent u Vriend van Klassiek op het Amstelveld. 

Overweegt u een periodieke gift, stuur een e-mail naar marcha@klassiekophetamstelveld.nl

Sponsoren
Bedrijven kunnen als sponsor hun naam verbinden aan Klassiek op het Amstelveld. Wilt u een of meerdere acts sponsoren en uw naam verbinden aan een van onze artiesten? Of wilt u namens uw bedrijf een van onze muzikale workshops aanbieden aan kinderen? We nodigen u uit om contact met ons op te nemen om te praten over de mogelijkheden.

 

Klassiek op het Amstelveld
Klassiek op het AmstelveldThursday, July 30th, 2020 at 10:01am
Primeur voor Nederland!
Anastasia Tyurina is pas negen jaar en bespeelt virtuoos de balalaika en laat zo volksmuziek herleven. Niet voor niets wordt zij in haar vaderland nu al liefkozend de trots van Rusland genoemd. Vrijdag 11 september om 19.00 uur zal zij samen met de 13-jarige Alexandra Dovgan (piano) het festival digitaal openen vanuit Rusland.
Klassiek op het Amstelveld
Anastasia Tyurina (7) performs "Valenki" on her balalaika (Анастасия Тюрина 2018)
Concert variations on the theme of the Russian folk song "Valenki" (lit. "felt boots". ie. Valenki are very warm Russian traditional boots made of felt). Art...
youtube.com

Volg ons op Facebook en Instagram