88.9 %

Steun ons

Crowdfunding 2017
Klassiek op het Amstelveld is voor iedereen gratis toegankelijk. Om dat te realiseren zijn we afhankelijk van de steun van donateurs en sponsors. Middels crowdfunding willen we dit jaar een bedrag van € 15.000,- realiseren. Doet u ook mee?

Wij verloten onder de donateurs twee kaarten voor een concert van het Koninklijk Concertgebouworkest in het Concertgebouw in Amsterdam.

U kunt ons steunen via het rekeningnummer NL89 RABO 0179 950428 t.n.v. Stichting Musica Omnia Vincit. 

Elke bijdrage, klein of groot, is van harte welkom!

Sponsoren
Bedrijven kunnen als sponsor hun naam verbinden aan Klassiek op het Amstelveld. Wilt u een of meerdere acts sponsoren en uw naam verbinden aan een van onze artiesten? Of wilt u namens uw bedrijf een van onze muzikale workshops aanbieden aan kinderen? We nodigen u uit om contact met ons op te nemen om te praten over de mogelijkheden.

Uw gift aftrekken van de belasting?
Dat kan onder bepaalde voorwaarden. Bekijk hier de mogelijkheden.

 

Wij danken onze nieuwe sponsors en subsidiënten voor de komende jubileumeditie

partners 2017 02

definitieve logo 28-09-2015

Onze speciale dank gaat uit naar
Elena Kazakova, mevrouw Ruigrok-Lettinga, Sigrid van Aken, Henk van der Meulen, Gervaise Coebergh, Gert Jan van der Hoeven, Sjoerd van den Berg, Hessel Dik, Margo Hoogesteyn-Mesker, Petra van Laere, Dominique Citroen, Lex Boogaerts, John Schraven, Lena Tchernokondratenko, David Kops, Vera van Gerwen, Mario van der Zwan, Ricardo Wijngaarde, Chloë Arkenbout, João Costa, Camille van den Brande, Marcella van Beveren, Maud Baumgart, Michael Waterman, IKC De Kleine Reus, Kristina Sandulova, Marion & Henk Pothoff, Ellen Koopmans, Lunchcafé Klaver 4, Niels de Boer, Jacky Simons, Michaela van Wassenaar, Frans Sedee

& alle enthousiaste vrijwilligers en donateurs!

Partners en sponsors

partners 2016 res
Mediapartner
classic 2016
Artistieke partners
partner 2016 res