36.0 %
Steun ons
Klassieke muziek voor iedereen
Met Klassiek op het Amstelveld tonen we de schoonheid en kracht van klassieke muziek. We bieden kinderen en jongeren een podium om hun liefde en talent hiervoor te delen met een groot publiek.

Klassieke muziek inspireert jong en oud en daarom is het festival voor iedereen gratis toegankelijk. Om dat te realiseren zijn we afhankelijk van de steun van donateurs en sponsors. Elke bijdrage, klein of groot, is van harte welkom!

U kunt ons steunen via het rekeningnummer NL89 RABO 0179 950428 t.n.v. Stichting Musica Omnia Vincit.

Sponsoren
Bedrijven kunnen als sponsor hun naam verbinden aan Klassiek op het Amstelveld. Bent u geïnteresseerd? We nodigen u uit om contact met ons op te nemen om te praten over de mogelijkheden.

Uw gift aftrekken van de belasting?
Dat kan onder bepaalde voorwaarden. Bekijk hier de mogelijkheden.

Onze speciale dank gaat uit naar
Elena Kazakova, Fons van Westerloo, Sigrid van Aken, Henk van der Meulen, Gervaise Coebergh, Gert Jan van der Hoeven, Hollis Kurman, Sjoerd van den Berg, Hessel Dik, Margo Hoogesteyn-Mesker, Sander Smeets, Petra van Laere, Dominique Citroen, Ron Bol, Sophia Sanders, David Kops, Mario van der Zwan, Ricardo Wijngaarde, Maartje Lammerse, Lex Boogaarts, Marion & Henk Pothoff, Arthur C. Hendriks, Peike Pleijzier, Ellen Koopmans, Dick Loman, Lunchcafé Klaver 4, Na Siam Thai Restaurant, Frans Sedee, Cynthio Korlvinke

& alle enthousiaste vrijwilligers!

Met grote dank aan
Subsidiënten en fondsen
speciale dank 2016 01 a
Partners en sponsors
speciale dank 2016 01 b
Mediapartner
speciale dank 2016 01 c
Artistieke partners
speciale dank 2016 01 d