Klassiek op het Amstelveld

14 & 15 september 2019

Hoofdprogramma

Tijdens het Hoofdprogramma op zaterdagmiddag en -avond treden talentvolle, jeugdige solisten, ensembles, koren en orkesten op. Zij spelen alleen of samen met grote namen en professionals uit de klassieke muziekwereld.

Jonge talenten
De kern van het festival zijn de jonge, talentvolle solisten. Er is geen ander festival waarbij het publiek gratis en toegankelijk kan genieten van jonge talenten, nationaal en internationaal. Velen van hen hebben reeds diverse (inter)nationale prijzen gewonnen. Wij plaatsen graag de toekomstige beroemdheden in het middelpunt van ons festival!

Elkaar inspireren
Elk jaar koppelt Klassiek op het Amstelveld grote namen binnen de klassieke muziekwereld aan de jonge solisten en jeugdorkesten. Tijdens de komende editie zijn er weer veel bijzondere nieuwe combinaties gemaakt van jeugdtalent en professionals van topniveau. Deze samenwerkingen zijn zeer inspirerend voor alle betrokken musici, maar ook voor het publiek!

Programma 2019
Ben je benieuwd naar de musici? Hier vind je alle biografieën.
Het programma staat hier.

Wanneer?
Datum: zaterdag 14 september 2019
Tijd: 15.00 tot 22.00
Locatie: Amstelveld

4 Reacties

 1. W. van Riet augustus 18, 2019

  Al jaren zie ik dat jullie website totaal geen gerichte informatie geeft. Veel foto’s waar je niets aan hebt.
  Ook dit jaar lijkt het me leuk om te weten wat er op het programma staat, maar…..helaas…..geen woord hierover!
  Hebben jullie geen programma???????????
  Zou handig zijn om mensen adequaat te informeren…..Jammer, maar jullie site wint de hoofdprijs van non-informatie!

  • Marcha augustus 21, 2019

   Geachte mevrouw/heer Van Riet,
   Dankuwel voor uw bericht. Het festival heeft een zeer groot aantal artiesten wat optreedt op 1 dag. Het is daarom altijd een heel gepuzzel om de volgorde en tijden op elkaar aan te laten sluiten, waarbij ook rekening wordt gehouden met het repertoire. Vandaar dat het gehele programma pas circa 3 weken voor het festival wordt gepubliceerd. Vanaf gisteren kunt u op onze website het hoofdprogramma bekijken.
   Dit jaar is onze website geheel vernieuwd en wij menen dat alle informatie nu goed te vinden is via de homepagina.
   We hopen dat ook u zaterdag 14 september a.s. gratis komt genieten van onze prachtige topartiesten! En vergeet niet vanaf 10.00 uur de jongste amateurmusici te komen aanmoedigen terwijl zij hun eerste stapjes op het podium zetten!
   Hartelijke groeten,

 2. Hester de Bruine augustus 30, 2019

  Goedemiddag,
  Ook ik zoek me suf. Aangegeven wordt dat het een festival is op 14&15 september, maar ik kan alleen iets vinden over 14 september. Waar staat het programma van 15 september?

  Met vriendelijke groet,
  Hester de Bruine

  • Marcha september 2, 2019

   Beste Hester,
   Het gratis openluchtfestival is op zaterdag 14 september. Op zondag 15 september is er een educatiedag, met voor kinderen in de Amstelkerk een workshop instrumenten bouwen, een masterclass voor strijkers en in De Duif een muziekdansvoorstelling ism PRA Muziektheater. Meer informatie over deze activiteiten vindt u op onze homepage, als u klikt op een van de blokjes.

   Hopelijk kunt u de juiste informatie vinden nu!
   Hartelijke groet,

Laat een reactie achter

© 2019 Klassiek op het Amstelveld

Thema door Anders Norén