Afgelopen jaar vierde Klassiek op het Amstelveld haar eerste jubileum. Klassiek op het Amstelveld richt zich op het bieden van een podium aan amateurs en jonge talenten en het laagdrempelig aanbieden van klassieke muziek op het hoogste niveau aan een groot en merendeels nieuw publiek. Het evenement, onder artistieke leiding van Tatiana Chevtchouk, wordt vanaf de eerste editie geprezen om de kwaliteit van het programma, met name bijzondere samenwerkingen van jong talent met gevestigde namen, in combinatie met de bijzondere locatie en ongedwongen sfeer van het festival.

Om nog meer publiek met jong toptalent kennis te laten maken en jong toptalent de kans te geven meer podiumervaring op te doen, organiseert Klassiek op het Amstelveld op 21 juni de ‘Avond van het Jonge Talent’ in De Duif.

Tijdens de Avond van het Jonge Talent bieden wij zes Nederlandse toptalenten de kans zich te presenteren. Al deze talenten hebben de afgelopen vijf jaar een of meerdere keren opgetreden tijdens Klassiek op het Amstelveld of staan de aankomende editie op het programma. Het beloofd een zeer gevarieerd programma te worden van hoog niveau!

Tickets zijn hier te koop

De gehele opbrengst komt ten goede aan het festival Klassiek op het Amstelveld.